Logga
Hem Artister HeadHunter
HeadHunter

HeadHunter

HeadHunter är en producent och artist som under åren 2021 till 2022 släppte flera mainstream beats som blev virala på sociala medier som TikTok och Instagram. Hans låtar ”Doyalike” och ”Her pt.2” fick särskilt mycket uppmärksamhet och hjälpte till att öka hans musikaliska karriär och ambitioner till en ny nivå med en stor mängd nya […]

Biografi

Biografi

HeadHunter är en producent och artist som under åren 2021 till 2022 släppte flera mainstream beats som blev virala på sociala medier som TikTok och Instagram. Hans låtar ”Doyalike” och ”Her pt.2” fick särskilt mycket uppmärksamhet och hjälpte till att öka hans musikaliska karriär och ambitioner till en ny nivå med en stor mängd nya lyssnare och nya mål för framtiden.

HeadHunter fortsätter att arbeta hårt in i 2023 och släpper nya hits som håller hög kvalitet. Han har etablerat sig som en artist som kan skapa musik som engagerar en bred publik och som är väl anpassad till dagens sociala medier-landskap. Han är känd för att skapa beat som är lätt igenkännliga och som lätt fastnar i huvudet på lyssnaren.

Med tanke på hans tidigare framgångar och passion för musik kan man förvänta sig att HeadHunter kommer att fortsätta att producera musik som engagerar och inspirerar lyssnare runt om i världen.

I sommar får du inte missa chansen att ta del av hans kreativitet i publikhavet framför scenen på Alive!

Media

Media

Meny

Main partner

Partner

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev