Logga
Hem Artister Nationalteaterns Rockorkester

Nationalteaterns Rockorkester

Speldag
Lördag 9/7

Nationalteaterns Rockorkester drar storpublik när de ger sig ut på en landsomfattande och sista turné. Senast det begav sig blev det en bejublad turné med ”lapp på luckan”. De gör en sista och exklusiv sommarspelning i Dalarna hos oss på Alive Festival.

Biografi

Biografi

Det blir en sista chans att höra dessa låtar igen, ”Livet är en fest”, ”Bängen trålar”, ”Hanna från Arlöv”, Barn av vår tid”, ”Jack the ripper”. Dessa är djupt förankrade i den svenska folksjälen.

– En unik chans för oss att samlas igen och summera över 40 år av musikalisk glädje och fest runt om i hela landet. Vi ser fram emot att få möta vår publik igen, säger Ulf Dageby.

Filmen ”Vi är barn av vår tid” om Nationalteatern av Pontus Hjortén fick premiär på SVT den 5 mars 2021 och sänds nu igen på SVT Play. En tittarsuccé som hyllas av både fans och media.

Se filmen ”Vi är barn av vår tid” (SVT Play)

Många älskar och har vuxit upp med Nationalteaterns musik – musik som följt med och påverkat människor, och skapat bilder och historier som lever ett eget liv. ”Vi är barn av vår tid” utforskar var låtarna och berättelserna egentligen kommer ifrån, vilka de handlar om, och vad det är som gör att de likt verkliga klassiker vandrar från generation till generation.

Media

Media

Meny

Main partner

Partner

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev