Logga
Hem Artister Raketklubben

Raketklubben

Speldag
Lördag 9/7

Med en säregen förmåga att beskriva obekväma känslor levererar Raketklubben lyxig och färgstark indiepop med hjärtat på ärmen.

Biografi

Biografi

2018 släppte Raketklubben sin debutsingel Industristad och satte med den hymn som låten har blivit, standard som den svenska musikscenens coola kusin. Bandets senaste release är det självbetitlade debutalbumet RAKETKLUBBEN som släpptes sent 2020 och blev hyllat av såväl kritiker som publik. Den starka debuten ledde till nomineringar för årets band och årets album i Dalecarlia Music Awards samt årets rock/pop i GAFFA-priset 2021.

 

 

KULT Magasin om släppet:

”Raketklubben har med denna debut bevisat att det går att skapa radiohits samtidigt som man öppnar upp sig och delar med sig av en stor del av sig själv till lyssnaren på ett transparent och fullkomligt ärligt sätt.”

Hittills har dalabandet spelat som förband åt indie-legender som Markus Krunegård, Den Svenska Björnstammen och Avantgardet, levererat svensk indiepop på lastpalls-scener i Moldavien och stängt flertalet slutsålda klubbkvällar runt om i Sverige. Idag står Raketklubben mer än redo för att återigen leverera stora poplåtar med sylvassa texter att känna igen sig i.

Media

Media

Meny

Main partner

Partner

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev