Logga
Hem Artister Ström
STRÖM

Ström

Kvartetten Ström från Småland har redan skapat uppståndelse med sin medryckande, moderna, stilrena och pricksäkra rock’n’roll på svenska. Med en debutinspelning som sprakar av högspänning – fingertoppskänsligt mixad och mastrad av Johan Forsman Löwenström (som tidigare jobbat med Håkan Hellström, Weeping Willows, The Soundtrack of Our Lives, med flera) har Zdravko Zizmond (sång), Calle Sjöqvist (gitarr), Johan Siljedahl (gitarr), Joel Carnstam (bas) och Tomas Salonen (trummor) siktet inställt på att bli Sveriges nya favoritband. […]

Biografi

Biografi

Kvartetten Ström från Småland har redan skapat uppståndelse med sin medryckande, moderna, stilrena och pricksäkra rock’n’roll på svenska. Med en debutinspelning som sprakar av högspänning – fingertoppskänsligt mixad och mastrad av Johan Forsman Löwenström (som tidigare jobbat med Håkan Hellström, Weeping Willows, The Soundtrack of Our Lives, med flera) har Zdravko Zizmond (sång), Calle Sjöqvist (gitarr), Johan Siljedahl (gitarr), Joel Carnstam (bas) och Tomas Salonen (trummor) siktet inställt på att bli Sveriges nya favoritband. Rocken är rå och kärleksfull med stora ambitioner att styra på sitt eget sätt, i sann småländsk anda. 

Ström sjunger på klingande småländska, med texter som känns, såväl i positiv mening som i en mer allvarlig kontext. Det är där hemligheten och charmen ligger – det som gör att publiken faller som furor, förutom de närmast överrumplande bra livespelningarna förstås, och som gör att bandet spås en helt lysande framtid med bred publik i alla åldrar.

Nu är det dags att erövra Dalarna och vi välkomnar Ström till Alive 2023!

Media

Media

Meny

Main partner

Partner

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev