Logga
Hem Artister Bolaget
Bandet Bolaget

Bolaget

Bolaget bildades år 2019 i Falun och har sedan dess tagit Sverige med storm! Med över 200 miljoner streams samlade under tre korta år har Bolaget blivit ett av de hetaste namnen i musikbranschen. År 2022 gjorde Bolaget årets mest streamade låt med ”Kan inte gå” som idag har över 69 miljoner streams. Bandets megahit […]

Biografi

Biografi

Bolaget bildades år 2019 i Falun och har sedan dess tagit Sverige med storm!

Med över 200 miljoner streams samlade under tre korta år har Bolaget blivit ett av de hetaste namnen i musikbranschen. År 2022 gjorde Bolaget årets mest streamade låt med ”Kan inte gå” som idag har över 69 miljoner streams. Bandets megahit ”Ikväll igen” (40 miljoner streams) blev även sommarens mest streamade låt, i år. När låten släpptes slog den alla typer av rekord på Spotify och blev dessutom en av de mest streamade låtarna någonsin i Sverige under ett dygn.

Förutom musiken har Bolagets energifyllda liveshow väckt stor uppmärksamhet runt om i landet och beskrivits som en av Nordens bästa nya liveakter. I år gav de dessutom sig ut på deras största turné hittills, ”Tourinho”, med 30 stopp över hela landet–bland annat på utsålda konserter på Gröna Lund i Stockholm, Liseberg i Göteborg och Brännbollsyran i Umeå.

Sommar 2024 är det dags för Bolaget att möta den svenska publiken igen. Som vanligt utlovas en upplevelse som sent kommer att glömmas!

Media

Media

Meny
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev